نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که خوردن صبحانه پرکالری و مفصل می‌تواند به کاهش خطر افسردگی در بیماران قلبی کمک کند.

تأثیر صبحانه مفصل بر پیشگیری از افسردگی در بیماران قلبی

به گزارش سلامت نیوز به نقل از هلث دی نیوز، محققان چینی از دانشگاه پزشکی هاربین تأکید دارند که زمان و مقدار غذایی که می‌خورید می‌تواند نقش مهمی در سلامت روان شما ایفا کند، به‌ویژه در افرادی که بیماری قلبی دارند.

رابطه بین رژیم غذایی و سلامت روان بیماران قلبی

این تیم تحقیقاتی به سرپرستی «هونگ کوان شیء»، به این نتیجه رسیدند که افراد مبتلا به بیماری قلبی در مقایسه با افراد سالم بیشتر در معرض خطر افسردگی هستند و عوامل رژیم غذایی می‌توانند نقش تعیین‌کننده‌ای در بروز این اختلال داشته باشند.

محققان همچنین توضیح دادند که زمان دریافت کالری می‌تواند تأثیر بسزایی در تنظیم ریتم شبانه‌روزی بدن و متابولیسم داشته باشد. اختلال در این ریتم می‌تواند منجر به بروز مشکلاتی مانند افسردگی شود.

مطالعه‌ بزرگ و یافته‌های آن

برای بررسی این موضوع، محققان داده‌های نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه ایالات متحده بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۸ را مورد بررسی قرار دادند. در این مطالعه، حدود ۳۲۰۰۰ آمریکایی شرکت داشتند که از این تعداد، ۳۵۰۰ نفر مبتلا به بیماری قلبی و ۵۵۴ نفر از این افراد دچار افسردگی بودند.

داده‌ها نشان داد که افرادی که بیشترین میزان کالری را در صبحانه دریافت می‌کردند (۷۹۱ کالری به‌طور متوسط)، نسبت به کسانی که کمترین مقدار کالری را در صبحانه مصرف کرده بودند (۸۸ کالری به‌طور متوسط)، ۳۰ درصد کمتر در معرض افسردگی قرار داشتند.

علاوه بر این، اگر افراد حتی ۵ درصد از کالری روزانه خود را از وعده‌های شام یا ناهار به صبحانه منتقل می‌کردند، خطر افسردگی آنها به میزان ۵ درصد کاهش می‌یافت.

این مطالعه نشان می‌دهد که زمان مصرف غذا به اندازه نوع و مقدار آن اهمیت دارد. تنظیم وعده‌های غذایی، به‌ویژه مصرف کالری در صبح، باید با نوسانات ساعت بدن هماهنگ باشد تا از بروز افسردگی پیشگیری شود. بنابراین، تغییر در زمان‌بندی وعده‌های غذایی می‌تواند به بهبود سلامت روان و کاهش خطر افسردگی، به‌ویژه در بیماران قلبی، کمک کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha